Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Njemački grad od 500.000 stanovnika

Pojačana sigurnost zbog moguće islamističke opasnosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija Bremena je objavila u subotu da je pojačala mjere sigurnosti nakon upozorenja na "moguće islamističko nasilje", dok se ne predviđa otkazivanje nogometne utakmice gradskog kluba s klubom Wolfsburga.

Policija Bremena je pojačala svoju nazočnost u gradu, navela je policija u priopćenju nakon što je informirana o prijetećoj islamističkoj opasnosti.

Pročitajte i ovo Konferencija za medije nakon masakra (Foto: Dnevnik.hr) ubio šestero ljudi na kajzerici Svjetski i regionalni mediji prenose vijest o masakru u Zagrebu Slika nije dostupna Velika akcija Njemačka policija u raciji pretresla 90 objekata povezanih s islamističkom mrežom: "Takvima nema mjesta kod nas"

Policijska nazočnost u tom gradu s više od 500.000 stanovnika je pojačana.

Čelnici nogometnog kluba Bremena su potvrdili će se održati nogometna utakmica kao što je predviđeno u nedjelju u 17 sati.

U srcu Europe: Raste broj džihadista koji se vraćaju u Njemačku

Mjesna policija je odbila iznijeti bilo kakve pojedinosti, ali prema internetskoj stranici časopisa Spiegel policija je primila informacije od savezne kriminalističke policije u petak navečer nakon nadzora dviju osoba koje žive u Bremenu.

Sredinom veljače grad Brunswick je otkazao karneval nakon "prijetnje islamističkim napadom".

Podsjetimo, broj osoba koje su se vratile u Njemačku iz dijelova Iraka i Sirije u kojima traju sukobi popeo se na 200, rekao je direktor njemačkog saveznog Ureda za zaštitu ustava Hans-Georg Maassen.(Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene