Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U Brčkom s dva hica iz pištolja ubijena Hrvatica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mara Mrkonjić, 29-godišnja Hrvatica iz mjesta Dubrava kod Brčkog, ubijena je hicima iz pištolja i bačena u kukuruzište pokraj puta. Mara je pogođena u trbuh i čelo.

Prema pisanju medija Mara je bila tiha i mirna djevojka, a radila je kao službenica u Elektrodistribuciji u Brčkom. Ubijena je oko pet sati poslijepodne kada se vraćala kući s posla, na putu svega petstotinjak metara od kuće. Do tog ju je puta automobilom dovezao rođak.

Pročitajte i ovo Hrvatica dala izjavu za RTV Slovenije Za RTV Slovenije Hrvatica izjavom s Pohorja pokorila internet: "Negdje je u šumi..." Ilustracija Za blagdane Hrvatica iz Njemačke stigla u Dalmaciju na odmor, otišla kod frizerke pa se šokirala

Nesretnu djevojku pronašao je susjed. Pokraj puta je pronašao ženske cipele i torbicu, a zatim je primjetio i lokvu krvi.

'Izašao sam iz vozila i u prvi tren pomislio kako je netko autom udario pješaka i pobjegao s mjesta nesreće, ali ubrzo sam spazio dvije čahure i krvav trag koji vodi prema šumi' kaže Petar Tulumović.

Iste večeri priveden je 38-godišnji M. D. iz sela Srednja Špionica kod Srebrenika, nastavnik u osnovnoj školi. S njim je ubijena djevojka, prema pisanju medija, već deset godina bila u vezi. U policiji je zadržan do jutra, a nakon toga je pušten.

Prema neslužbenim informacijama policija je privela i njegovu braću, 41-godišnjeg J. D. i 44-godišnjeg N. D., koji su također pušteni. 

Policija je blokirala područje, a istraga je u tijeku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene