Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U Bostonu blokiran promet zbog sumnjivih paketa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ekipe policijskih pirotehničara pozvane su u srijedu poslijepodne na četiri lokacije u Bostonu, na istočnoj obali SAD, nakon dojava o "sumnjivim paketima" viđenim ispod dva mosta, kod velikog prometnog križišta i u bolnici.

Policija, koja je gotovo istodobno primila četiri dojave, privremeno zatvorila za promet lokacije na kojima su pirotehničari ispitivali "sumnjive pakete", što je izavalo velike poremećaje u prometu.

Pročitajte i ovo Dan bez mobitela u prometu - 5 Dan bez mobitela u prometu Glavne ubojice na cestama: "Moram priznati i biti iskren da ja to nekada radim" Luka i čišćenje ostataka mosta Niz problema FOTO Luka će se dugo oporavljati nakon rušenja mosta: Otkriveno i koliko bi novi mogao koštati

Jedan takav paket, pronađen prijepodne na postaji podzemne željeznice ispod cestovnog čvorišta na autocesti Interstate 93 u predgrađu Bostona, pirotehničari su detonirali, navodi u izvješću CNN.

Glasnogovornica Medicinskog centra Tufts-New England izjavila je kako je policija uvrdila da sumnjivi paket nije opasan, a glasnogovornik gradskog javnog prijevoza MBTA je objavio da je policija ubrzo otvorila za promet jedan od dva mosta.

Nije poznato postoji li povezanost između dojava o "sumnjivim paketima" i radi li se o neslanoj šali, izvijestio je dnevnik Boston Globe na web stranici.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene