Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Akcija SIPA-e

U BiH uhićeni francuski državljani, krijumčari oružja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pripadnici državne policijske agencije za istrage i zaštitu (SIPA) BiH uhitili su na području Tuzle četiri osobe od kojih su dvojica državljani Francuske te zaplijenili vojno naoružanje i streljivo, priopćili su u subotu iz SIPA-e.

Osobe koje su sinoć uhićene na području tuzlanske županije se dovode u svezu s krijumčarenjem vojne opreme i naoružanja. Pripadnici SIPA-e su, kako se dodaje u priopćenju, uz potporu kolega iz Tuzlanske županije pretresli više objekata i tom prigodom zaplijenili naoružanje i streljivo. Među četvoricom uhićenih osoba dvojica su državljani BiH a dvojica Francuske.

Nakon saslušanja tri su osobe predane Državnome odvjetništvu BiH dok je četvrti uhićeni pušten na slobodu. iz SIPA-e su naveli kako ne mogu otkriti druge pojedinosti o provedenoj akciji jer je istraga u tijeku. (Hina)

Pročitajte i ovo Tarik Imamović Obitelj odahnula Kraj potrage: Pronađen je 26-godišnjak iz Zenice koji je nestao u Zagrebu Ivana Petrović, reporterka Dnevnika Nove TV Europsko vijeće Ivana Petrović iz Bruxellesa o zelenom svjetlu za BiH: "Glas protiv otvaranja pregovora bio bi bezveze, Plenković je rekao da to neće dopustiti"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene