Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog zloporabe droga

U BiH uhićena Kristina Ledinko iz Rijeke na temelju tjeralice Interpola

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pripadnici policije uhitili su jučer na području Prnjavora, u Republici Srpskoj, Kristinu Ledinko iz Rijeke, na temelju međunarodne tjeralice koju je za njom raspisao hrvatski Interpol zbog zloporaba droga, naveli su u srijedu mediji u BiH, dok je policija objavila samo inicijale i godinu rođenja uhićene osobe.

Po izvještaju policije iz Banje Luke, na području Prnjavora jučer je uhićena državljanka Hrvatske čiji su inicijali K.L. (38). Ona je lišena slobode na temelju međunarodne tjeralice Interpola Hrvatske zbog počinjenog "kaznenog djela nedopuštene proizvodnje i prometa droga".

Pročitajte i ovo Tarik Imamović Obitelj odahnula Kraj potrage: Pronađen je 26-godišnjak iz Zenice koji je nestao u Zagrebu Bosna i Hercegovina - 3 samit u Bruxellesu BiH na vratima pristupnih pregovora za ulazak u EU: "Bilo bi lijepo, ali bogami, traje predugo"

Državljanku Hrvatske, koja je iz Rijeke, jučer su uhitili pripadnici Policijske postaje Prnjavor, navodi se u priopćenju Centra javne sigurnosti Banje Luke.

LICA S TJERALICA Tko su Hrvati koje traži Interpol?

Uhićena će danas biti predana u nadležnost Suda BiH na dalje postupanje, koji će odlučiti o njezinu izručenju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene