Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U Americi pronađeno tijelo Bigfoota?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica lovaca tvrde da su pronašli tijelo mrtvog Bigfoota, američke verzije legendarnog Jetija.

Dlakavo stvorenje, visoko oko 2 metra, navodno je pronađeno u Americi prije dva tjedna, a samo tijelo od raspadanje je očuvano u hladnjači.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica Danka Ilić "Nema tragova" Djed djevojčice Danke oglasio se u suzama: "Želim skinuti ljagu s obitelji, u meni i dalje tinja..."

Matthew Whitton i Rick Dyer, koji su vodili ekspedijciju, tvrde da su došli do iznenađujućeg otkrića u šumama sjeverne Georgie, na jugoistoku SAD-a, te uskoro u Kaliforniji planiraju održati i konferenciju za medije na kojoj će predstaviti DNA i fotografije Bigfoota.

U međuvremenu su neke fotografije zvjeri nalik majmunu objavili na svojoj internet stranici.

Kažu da se radi o stvorenju koje dijelom nalikuje čovjeku a dijelom majmunu, koje teži preko 230kg, crvene dlake i crno-sivih očiju.

Stopalo životinje je ravno i 41cm dugačko, sa pet prstiju. Na rukama također ima po pet prstiju, a zubi više nalikuju zubima čovjeka nego majmuna.

Uvjereni su da ovo otkriće nije prijevara.

'Slijedili smo trag dan i pol…Ma kakav bi to luđak morao biti da bude tamo u divljini prerušen u majmunov kostim? Vidio sam stvorenje i opipao ga,' kaže Biscardi, koji Bigfoota traži od 1971.

Osim toga lovci tvrde kako je još nekoliko Bigfoota bilo u blizini mjesta gdje su pronašli tijelo, ali točnu lokaciju ne žele otkriti kako bi zaštitili ostale životinje.

Tim planira još jednu tajnu ekspediciju kako bi uhvatili živog Bigfoota.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene