Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Talibanski pobunjenici preuzeli odgovornost

U Afganistanu pronađena tijela petoro ubijenih aktivista u izbornoj kampanji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija na jugu Afganistana pronašla je tijela petoro ubijenih aktivista u izbornoj kampanji jedne kandidatkinje na parlamentarnim izborima, izjavio je jedan policajac.

Najmanje 10 aktivista u kampanji Fawzije Gilani, kandidatkinje na parlamentarnim izborima što će se održati 18. rujna, oteto je prošlog tjedna u Farsiju, okrugu u pokrajini Herat na zapadu zemlje. Talibanski su pobunjenici preuzeli odgovornost za otmicu samo petoro njih.

Pročitajte i ovo Aktivisti Palestinske akcije uništili su portret Lorda Balfoura, političara kojeg se povezuje s nastankom Izraela rasjekli i uništili VIDEO Palestinski aktivisti izveli akciju na poznatom europskom sveučilištu: Pogledajte snimku Ilustracija Šerijatski zakon Tisuće ljudi na stadionu gledalo javnu egzekuciju u režiji talibana

'Tijela tih muškaraca pronađena su danas u Mian Kohu u pokrajini Herat, a o ostalih pet nemamo nikakvih informacija', izjavio je policajac koji je želio ostati anoniman.

U subotu su nepoznati napadači u toj istoj pokrajini ubili jednog kandidata na izborima.

'Neidentificirani motociklisti ubili su Abdula Manana Hashimija dok je bio na putu u džamiju u okrugu Shindand u Heratu', izjavio je jedan okružni dužnosnik.

Pretpostavlja se da se iza napada kriju talibanski pobunjenici koji žele omesti izbore. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene