Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesvakidašnji događaj

U 24 sata u istoj bolnici rođena tri para blizanaca!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U bolnici 'dr. fra Mato Nikolić' u Novoj Biloj kod Travnika u 24 sata rođena su tri para blizanaca.

Blizance su rodile Ivana Čović iz Travnika, Sedina Litrić iz Kiseljaka i Ivana Jokić iz Viteza. rodile su blizance. 'Sve tri majke rodile su zdrave blizance. U jednom slučaju riječ je o dječaku i djevojčici, u drugom su dvojica dječaka i u trećem slučaju dvije djevojčice. Postpartalni tijek protječe bez problema, majke i bebe su dobro', rekla je prim dr. Aida Idrizbegović, piše Dnevni Avaz.

Pročitajte i ovo Ivan Tolj "Mi smo izigrani" General Ivan Tolj: "Ako se nastavi narušavanje položaja Hrvata, morat ćemo vratiti Herceg-Bosnu" Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće

U posljednje vrijeme u bolnici u Novoj Biloj bilježe povećan broj 'blizanačkih poroda', ali ovakav slučaj nisu zabilježili ranije.

>> VIDEO Blizanci se 'potukli' u majčinoj utrobi!

'Krajem prošle i početkom ove godine bilo je više situacija da se rađaju 'dvojke' nego što je to bio slučaj prethodnih godina. Međutim, nikad se nije dogodilo da se u tijeku 24 sata tri puta rode blizanci', ističe prim. dr. Idrizbegović.

U kratkom razgovoru tri ponosne majke kazale su da se dobro osjećaju i da su presretne. Inače, na prostoru srednje Bosne proteklih godina zabilježen je veliki broj blizanaca, i to u dvije bolnice na području općine Travnik.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene