Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objašnjenje: Predebela

Tvrdi da će je grudi od 6 kg ubiti, ali ne žele je operirati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lucy Anderson, 31 godišnja Engleskinja, žali se da će je njezine grudi, teže od šest kilograna, ubiti. No, liječnici ih ne žele operirati.

Službeno objašnjenje je da je predebela. U isto vrijeme, Lucy tvrdi da pada u nesvijest zbog njihove veličine, da joj se iskrivila kralježnica te da je zbog njih oboljela i od artritisa, prenosi Mirror.

Pročitajte i ovo Tivat - 3 Pokrenuti novi letovi Poznati tabloid nahvalio našeg velikog konkurenta: "Znatno su jeftiniji od Hrvatske, a nakon multimilijunskog ulaganja postali su mali Monako" Benjamin Netanyahu dijagnosticirana hernija Netanyahu ide na operaciju, vlast privremeno preuzima zamjenik premijera

Iako je u posljednje vrijeme znatno smršavjela, s gotovo 140 na 108 kilograma, odbili su je operirati zbog težine. 'Pokušavam ih smanjiti zbog ozbiljnih zdravstvenih problema, a oni mi kažu da se radi o kozmetičkom zahvatu', žali se Lucy, objašnjavajući kako je grudi ograničavaju u svakodnevnom životu.

No, Tom Abell, iz bolnice u jugozapadnom Essexu, koja je odbila zahvat, kaže kako su operativni zahvati opasni za pretile pacijente. 'Ova vrsta operacija treba biti posljednje rješenje jer nosi brojne rizike', kaže Abell.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene