Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kriva terapija

Tuži bolnicu jer je zbog greške izgubila ruke i noge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U New Yorku je 32-godišnja žena Tabitha Mullings, majka troje djece, tužila bolnicu jer je, kako navode njeni odvjetnici, zbog greške liječnika i krive terapije izgubila ruke i noge.

Nesretna žena stigla u sredinom rujna u bolnicu zbog jakih bolova. Liječnici su utvrdili da ima bubrežni kamenac i propisavši joj jaka sredstva protiv bolova poslali je ponovo kući, pri čemu nisu napravili analizu krvi, objavio je list 'New York Daily News'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna završio i na sudu Prisluškivao suprugu dok je radila od kuće i zaradio 1,8 milijuna dolara: Novac mora vratiti, a žena ga je ostavila Slika nije dostupna sve završilo na sudu Bizarna drama bivših ljubavnika: "Bacio je moje testise. Stajali su u staklenci pored jaja u hladnjaku"

Kad je Tabitha Mullings sljedećeg dana ponovo dopremljena u bolnicu, infekcija i trovanje su toliko uznapredovali da je gangrena zahvatila ruke i noge. Dva tjedna kasnije su joj liječnici u istoj bolnici morali amputirati ruke i noge. Osim toga je nesretna žena i gotovo potpuno oslijepila.

Žena je jučer otpuštena iz bolnice i prebačena u rehabilitacijsku kliniku gdje treba dobiti proteze.

'Moja je najveća želja do Božića stići kući s rukama i nogama kako bih blagdane proslavila s obitelji', rekla je 32-godišnjakinja listu.

Njezini odvjetnici podnijeli su tužbu protiv bolnice s odštetnim zahtjevom od 80 milijuna eura.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene