Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"REGIONALNA" SLABOST

I Erdoganu pozlilo tijekom molitve u džamiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neki mediji pišu da je turski predsjednik nakratko izgubio svijest u džamiji, no informaciju nitko nije službeno potvrdio. Erdogan je objasnio da mu je pao krvni tlak.

Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan u nedjelju je izjavio da se osjeća dobro, nakon prolazne slabosti koju je osjetio tijekom molitve u istanbulskoj džamiji.

Pročitajte i ovo Molitva krunice na Trgu bana Josipa Jelačića Prva subota u mjesecu Molitelji i u ožujku izišli na ulice: U Zagrebu ih dočekali prosvjednici s bubnjevima, neki legli pred policiju Kolinda na skupu podrške - 3 subota u zagrebu Grabar Kitarović otkrila vraća li se u hrvatsku politiku: "Ne želim da ispadne da sam lagala"

Po pisanju lista Hurriyet, Erdoganu je pružena hitna medicinska pomoć pošto je tijekom molitve u džamiji Mimar Sinan "nakratko osjetio slabost".

Neki mediji pišu da je turski predsjednik nakratko izgubio svijest u džamiji, no informaciju nitko nije službeno potvrdio. Erdogan je objasnio da mu je pao krvni tlak.

"Bogu hvala, brzo sam se oporavio. Sad se osjećam dobro i možemo nastaviti s predviđenim programom", prenosi vladina novinska agencija Anadolija.

Kazao je i da će poslijepodne sudjelovati u svečanosti koju organizira njegova stranka, čiji će članovi obilježiti završetak ramazana.

Erdogan (63) je jedan od vodećih turskih političara od 2003. Najprije je obnašao premijersku dužnost, a od 2014. je predsjednik države. U mladosti se poluprofesionalno bavio nogometom te i danas nastoji ostaviti dojam snažne, energične i vitalne osobe.

Podsjetimo, danas je pozlilo i hrvatskoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović, koja je zbog slabosti morala napustiti zagrebačku katedralu, gdje je bila na misi za domovinu. (Hina/D.B.)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene