Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Donacijama do medija

Turski aktivisti OVAKO pokušavaju KUPITI medijski prostor u SAD-u!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Turski aktivisti organizirali su prikupljanje donacija kako bi u američkim medijima mogli zakupiti oglašivački prostor putem kojeg bi svijet izvijestili kakva je zapravo demokracija u Turskoj.

Organizatori ove akcije Murat Aktihanoglu, Oltac Unsal i Suygu Atacan na internetskoj stranici objavili s informaciju da prikupljaju donacije za oglašavanje što se zapravo događa u Turskoj.

Pročitajte i ovo Akcija preimenovanja 31 godinu poslije Mirni prosvjed u Zagrebu povodom obljetnice masakra u Ahmićima Prosvjed radnika Autotroleja Traže bolje uvjete Radnici javnog gradskog prijevoznika u Rijeci prosvjeduju: "Izrabljuje ih se i plaća ispod minimalca"

Cilj im je bio prikupiti 53.800 dolara, a u samo nekoliko dana prikupili su više od 91.000. To je, kažu, dovoljno za oglas u New York Timesu.

>> FOTO Žena koja je postala simbol turskog otpora

Na stranici stoji kako će novac prikupljati još 26 dana, a ponuđena su i idejna rješenja oglasa te svatko može glasovati koji mu se više sviđa. Osim toga, tu je i popis donatora i iznos koliko su donirali. Do sada je za kampanju svoj novac doniralo više od 2.000 osoba.

'Puno vam hvala za trud. Odličan je ideja 'bocnuti' stanovnike SAD-a koji nisu svjesni patnje ostatka svijeta. Bilo bi dobro nastaviti oglašavati i u novinama drugih zemalja s novcima koji vam ostanu', napisao je jedan komentator.

Anonymousi hakirali emailove turske Vlade

Anonymousi su hakirali internetske stranice uključujući i pojedine email adrese turske Vlade. Pri tom su kompromitirane privatne informacije zaposlenika u uredu premijera Tayyipa Edogana, potvrdio je izvor za Reuters.

Anonymousi su pak objavili da su hakiranjem dobili pristup emailovima zaposlenika turske vlade, njihove lozinke i brojeve telefona. Dodaju kako neće objaviti većinu podataka do kojih su došli, jer poštuju svačiju privatnost.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene