Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Turska: U eksploziji u tvornici baruta poginule 2 osobe, 12 ranjenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od posljedica eksplozije koja je potresla tvornicu za proizvodnju baruta smještenu u središnjoj Turskoj, smrtno su stradale dvije osobe, a ozlijeđeno ih je 12, izvijestili su turski izvori.

Brojna vozila hitne pomoći i vatrogasna vozila hitno su poslana na mjesto nesreće. Tvornica je u vlasništvu turske tvornice MKE, glavnog opskrbljivača barutom turskih tvornica oružja, izvijestila je državna novinska agencija Anatolija.

Pročitajte i ovo Eksplozija Tajvan nesreća na Tajvanu Petero mrtvih u strašnoj eksploziji u tvornici: Ljudi su zarobljeni u ruševinama, više od 100 ozlijeđenih Slika nije dostupna Ima ozlijeđenih VIDEO Snažna eksplozija odjeknula u blizini Moskve: Gusti dim nad tvornicom koja proizvodi i za vojsku

Eksplozija se dogodila u pokrajini Kirikkale. U njoj je odmah izbio požar, a u prvim snimkama nesreće prikazanim na lokalnom tv-programu vidljiv je visok stup dima koji se uzdiže iznad tvorničke zgrade.

Televizija NTV izvijestila je kako je 12 osoba ozlijeđeno, a turski CNN izvijestio je kako lokalna policija raspolaže podatkom o šest vrlo teško ozlijeđenih osoba te o nekoliko nestalih. Još nije jasno što je uzrokovalo eksploziju, uslijed koje su popucala sva okna na prozorima obližnjih zgrada.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene