Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Truplo u belgijskom zrakoplovu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Beživotno tijelo otkriveno je jutros u stajnom trapu zrakoplova belgijske zrakoplovne tvrtke SN Bruxelles Airlines koji je preko Dakara putovao iz Banjula (Gambija) prema Belgiji, izvijestili su službeni izvori.

"Jutros nešto prije 8 sati po lokalnom vremenu, otkrili smo beživotno tijelo nakon što je u zračnu luku u Bruxellesu sletio Airbus A330-300 zrakoplovne tvrtke SN Bruxeles Airlines koji je stigao iz Banjula preko Dakara", stoji u priopćenju zračne luke.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Našao ga djelatnik Varaždin: U staroj ložionici HŽ-a pronađeno truplo Slika nije dostupna Nije prijavio zbog straha Živio 10 godina s mrtvim prijateljem ispod kauča

Belgijske su vlasti otvorile istragu, no još nisu u stanju objaviti pojedinosti o identitetu osobe koja se očito tajno ukrcala u
zrakoplov. "Unatoč svim upozorenjima slični se incidenti na nesreću neprestano događaju", rekli su iz SN Bruxelles Airlinesa koji je otvorio internu istragu.

Dvojica adolescenata u dobi od 14 i 15 godina iz Gvineje pronađeni su 1999. godine mrtvi u stajnom trapu nakon što je Sabenin zrakoplov sletio u briselsku zračnu luku. 

Kod njih je pronađeno pismo u kojemu kažu kako su se na rizično putovanje odlučili "bježeći pred bijedom u njihovoj domovini", moleći europske dužnosnike da pomognu afričkim zemljama i njihovim stanovnicima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene