Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trump vs. Clinton

Detalj s debate o kojem Internet ne prestaje brujiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od 100 milijuna ljudi pratilo je jučerašnju predsjedničku debatu između Donalda Trumpa i Hillary Clinton, a mnogi su primijetili kako je Trump tijekom obraćanja često šmrcao.

Ne bi to bilo ništa čudno da Trump tijekom kampanje nije učestalo upozoravao na zdravstveno stanje Clinton te ustvrdio kako je on "najzdraviji kandidat ikad na američkim predsjedničkim izborima".

Pročitajte i ovo Donald Trump sve je bliže republikanskoj nominaciji za predsjednika SAD-a Uskoro revanš s Bidenom? Trump sve bliže predsjedničkoj nominaciji: Upisao je još jednu pobjedu Donald Trump Još jedna u nizu Trump osuđen na višemilijunsku kaznu: Lažirao vrijednost svojih tvrtki

Nedugo nakon debate, izborni tim republikanskog kandidata demantirao je tvrdnje kako je Trump prehlađen.

Parodije na društvenim mrežama

To ipak nije spriječilo korisnike društvenih mreža koji nisu propustili objaviti duhovite montaže Trumpovg šmrcanja nakon što je izjavio da Clinton nije dovoljno izdržljiva da bude predsjednica, piše Independent.

Na Twitteru su osvanule brojne parodije praćene hashtagom #TrumpSinuses i #TrumpSniff, a Mashable je čak objavio i editiranu snimku 90 minuta duge debate koja se sastoji samo od Trumpovog šmrcanja.

"Clinton nije izdržljiva"

Među Trumpovim biračima pojavile su se brojne teorije o zdravlju Hillary Clinton koje je Trump dodatno podupro tvrdnjom kako Clinton "ne izgleda dobro".

Kad ga je voditelj debate zatražio objašnjenje, Trump je odgovorio:

"Ona ne izgleda dobro i nije izdržljiva".

Clinton mu nije ostala dužna.

"Kada on proputuje kroz 112 zemalja, ispregovara mirovni sporazum ili svjedoči 11 sati pred kongresnim odborom, može mi pričati o izdržljivosti", kazala je Clinton.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene