Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osvrt na medijske naslove

Trumpov tweet nije mišljen kao potvrda da je pod istragom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki predsjednik Donald Trump nije potvrdio istragu protiv sebe zbog otpuštanja ravnatelja FBI-a Jamesa Comeya u svom tweetu, nego je govorio o izvješću u listu The Washington Post, tvrdi izvor blizak Trumpovu odvjetniku.

"Pod istragom sam zbog toga što sam smijenio ravnatelja FBI-a, koju vodi čovjek koji mi je rekao da smijenim ravnatelja FBI-a! Lov na vještice", napisao je Donald Trump na Twitteru u petak. Ova se poruka uvelike smatrala kao potvrda istrage nad Trumpom koju provodi posebni savjetnik koji istražuje navodno rusko upletanje u američke izbore 2016.

Pročitajte i ovo Umro muškarac koji se zapalio pred zgradom suda preminuo u bolnici Umro muškarac koji se zapalio pred zgradom u kojoj se sudi Donaldu Trumpu U New Yorku se ispred zgrade suda zapalio muškarac U tijeku je suđenje Trumpu UZNEMIRUJUĆE Muškarac se zapalio ispred zgrade gdje se sudi Trumpu: Otkriva li letak na tlu razlog strašnog čina?

Izvor blizak Trumpovu odvjetniku rekao je, pod uvjetom da ostane neimenovan, da predsjednik nije potvrdio istragu, nego da je upućivao na napis The Washington Posta u srijedu temeljen na neimenovanim izvorima. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene