Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trump euforičan

"Učinit ćemo neke apsolutno spektakularne stvari za američki narod, jedva čekam početi"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Donald Trump, novoizabrani američki predsjednik, sastao se u četvrtak s republikanskim vođama u Kongresu te nakon susreta izjavio da su njegova tri prioriteta imigracija, zdravstvo i radna mjesta.

"Imamo puno posla. Radit ćemo vrlo predano na imigraciji, zdravstvu i zapošljavanju, posebno zapošljavanju", rekao je novinarima nakon odvojenih sastanaka s predsjednikom Zastupničkog doma Paulom Ryanom i vođom senatske većine Mitchem McConnellom.

Pročitajte i ovo Donald Trump o NATO-u Politika izolacionizma Trump spreman europske države pustiti niz vodu: "Nas i problem dijeli jedan veliki lijepi ocean" Joe Biden Predsjednikov govor Joe Biden: "Od dva kandidata za predsjednika, jedan je prestar i mentalno nesposoban"

"Učinit ćemo neke apsolutno spektakularne stvari za američki narod, jedva čekam početi", rekao je. "Bilo da se radi o zdravstvu, imigraciji ili brojnih drugim stvarima. Smanjit ćemo poreze, učiniti zdravstvo jeftinijim", dodao je.

Nije međutim odgovorio na novinarsko pitanje o zabrani ulaska muslimanima na američki teritorij, što je najavio prošle godine.

Paul Ryan je kazao da je "Trump ostvario jednu od najljepših pobjeda koje smo ikad vidjeli, a mi ćemo tu pobjedu pretvoriti u napredak za Amerikance". (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene