Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Komentirao krvavi napad

Trump: "Islamističke teroriste izbrisat ćemo s lica zemlje"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izabrani američki predsjednik komentirao je sinoćnji krvavi napad u Berlinu.

Izabrani američki predsjednik Donald Trump kazao je kako islamističke terorističke organizacije moraju biti izbrisane s lica Zemlje. Budući predsjednik SAD-a komentirao je sinoćnji napad u Berlinu u kojem je u zalijetanju kamiona na božićnom sajmu poginulo 12 dok je ranjeno 50 osoba.

Pročitajte i ovo Joe Biden Predsjednikov govor Joe Biden: "Od dva kandidata za predsjednika, jedan je prestar i mentalno nesposoban" Donald Trump trumpove ludorije Ljude koji su upali na Kapitol nazvao je domoljubima pa ponovio zlokobnu prijetnju: "Ako ne pobijedim..."

"Naša srca i molitve su s obiteljima žrtava današnjeg stravičnog terorističkog napada u Berlinu. Nedužni civili ubijeni su na ulici dok su se pripremali za proslavu Božića. ISIS i ostale islamističke terorističke organizacije nastavljaju ubijati kršćane u njihovim zajednicama i mjestima štovanja kao dio njihovog globalnog džihada. Ti teroristi i njihove regionalne i svjetske mreže moraju biti izbrisane s lica Zemlje. To je misija koju ćemo provesti s našim partnerima", kazao je Trump.

Oglasio se i na Twitteru gdje je napisao kako civilizirani svijet mora promijenit način kako razmišlja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene