456091
456091
456091
456091
456091

ZBOG NJEGA EVAKUIRALI TRUMPA Evo što je rekao novinarima!

Zbog Austyna Critesa izbila je panika na predizbornom skupu Donalda Trumpa u Renou, ali on kaže da je sam htio pokazati kako se ne slaže s Trumpovom politikom.

 
 
 
 
Austyn Crites, muškarac koji je izazvao paniku na Trumpovu skupu u Nevadi (Foto: Reuters)
Austyn Crites, muškarac koji je izazvao paniku na Trumpovu skupu u Nevadi (Foto: Reuters)

Nakon što je Donald Trump u gradu Renou u Nevadi evakuiran s pozornice jer se pojavila sumnja da netko u gledalištu ima pištolj, reporteri Reutersa razgovarali su s muškarcem zbog kojeg je izbila panika.

"Ja sam republikanac i dugo već podržavam republikanske kandidate. Ali, jednostavno ne podržavam Donalda Trumpa.

Osjećam kako je moja dužnost pokazati da ja zapravo uopće ne vidim po čemu smo on i ja u istoj stranci. Vjerujem da je on vrlo opasan za ovu zemlju. I tako sam došao ovamo noseći natpis 'republikanci protiv Trumpa", rekao je Austyn Crites.

Tajni agenti kasnije su kazali da je incident izbio kad je nepoznati muškarac ispred pozornice uzvikivao "pištolj, pištolj!". Policija je odmah uhitila Critesa, no nikakvo oružje nije pronađeno.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se