Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAKON POMUTNJE U NEVADI

ZBOG NJEGA EVAKUIRALI TRUMPA Evo što je rekao novinarima!

Austyn Crites, muškarac koji je izazvao paniku na Trumpovu skupu u Nevadi (Foto: Reuters)
Austyn Crites, muškarac koji je izazvao paniku na Trumpovu skupu u Nevadi (Foto: Reuters)
Aktualno Galerija +0 Austyn Crites, muškarac koji je izazvao paniku na Trumpovu skupu u Nevadi (Foto: Reuters) Galerija 1/1 >>
Zbog Austyna Critesa izbila je panika na predizbornom skupu Donalda Trumpa u Renou, ali on kaže da je sam htio pokazati kako se ne slaže s Trumpovom politikom.

Nakon što je Donald Trump u gradu Renou u Nevadi evakuiran s pozornice jer se pojavila sumnja da netko u gledalištu ima pištolj, reporteri Reutersa razgovarali su s muškarcem zbog kojeg je izbila panika.

Pročitajte i ovo Donald Trump On sve negira Počinje suđenje Trumpu zbog plaćanja šutnje pornoglumici: Ključan je jedan svjedok Donald Trump Izjavio povjerenik "Ako Europa bude napadnuta, nikada vam nećemo pomoći": Rekao je Trump Ursuli von der Leyen 2020. godine

"Ja sam republikanac i dugo već podržavam republikanske kandidate. Ali, jednostavno ne podržavam Donalda Trumpa.

Osjećam kako je moja dužnost pokazati da ja zapravo uopće ne vidim po čemu smo on i ja u istoj stranci. Vjerujem da je on vrlo opasan za ovu zemlju. I tako sam došao ovamo noseći natpis 'republikanci protiv Trumpa", rekao je Austyn Crites.

Tajni agenti kasnije su kazali da je incident izbio kad je nepoznati muškarac ispred pozornice uzvikivao "pištolj, pištolj!". Policija je odmah uhitila Critesa, no nikakvo oružje nije pronađeno.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene