Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ukočila se i pala mrtva

Trudnica umrla zbog straha od potresa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potres koji je u utorak navečer pogodio područje Žepča u susjednoj BiH, osjetio se i u Visokom, a prema pisanju bosansko-hercegovačkih potrala izazvao je smrt 32-godišnje trudnice iz tog grada.

'Pokušali smo je odmah reanimirati, ali, na žalost, nismo joj mogli pomoći. Nakon pola sata reanimacije mogli smo samo ustanoviti smrt. Dakle, samo sat i po nakon što je zabilježen potres, žena je dovezena mrtva, a pretpostavlja se da je uzrok smrti strah od potresa', kažu u Domu zdravlja u Visokom. Prema pričama mještana, nesretna je žena u trenutku potresa krenula po kćerku koja je bila u krevetiću, ali se od straha ukočila i pala.

Pročitajte i ovo Pas Roger pomaže u potrazi VIDEO/FOTO Sreća da nije upao u policiju: Pas Roger postao zvijezda nakon potresa na Tajlandu Slab potres pogodio Zagreb Magnitude 1,2 Slab potres uznemirio dio Zagrepčana: "Osjetilo se kao kratka grmljavina"

Obitelj je odbila obdukciju, pa će službeno uzrok smrti ostati nepoznat iako su liječnici suglasni u tome da se vjerojatno radi o strahu od potresa.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene