Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Morala ispuniti očekivanja

Trudna preplivala nabujalu rijeku i spasila nerođenu bebu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U želji da spasi svoju nerođenu bebu, jedna je Indijka u visokom stupnju trudnoće preplivala rijeku jer su teške oborine poplavile njezino selo i odsjekle ga od ostatka svijeta, a njoj je bila potrebna medicinska njega do porođaja.

Yellamma Gaddi (22) protekle je subote rodila četiri kilograma tešku, zdravu bebu carskim rezom i sretna je što njezin trud nije bio uzaludan. 'Htjela sam spasiti dijete i drago mi je da moj napor nije bio uzaludan', rekla je za Indian Times.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sramota Trudnica izgubila bebu zbog nevjerojatne pogreške liječnika Vladimir Putin Drugačija slika Ovo su državnici koji su čestitali Putinu na pobjedi na izborima: "Naš stariji brat je trijumfirao, to je dobar znak za svijet"

Ona je 31. srpnja, uz pomoć braće i rođaka, trudna preplivala 600 metara nabujale rijeke Krishne te uspjela doseći kopno na drugoj strani. Otad se nalazi kod svoje bake u mjestu Golapaldoddi.

Stvari su se uoči poroda ipak zakomplicirale pa su ginekolozi morali obaviti porođaj putem carskog reza kako bi spasili majku i dijete. Gaddi se sad oporavlja i kroz par dana ona i njezina beba bit će otpušteni iz bolnice.

STRAŠNO: Trudnica mora prekinuti trudnoću jer je začela u 'smrdljivom stanu'!

Ispričala je i pravi razlog zašto je preplivala nabujalu rijeku i izložila se pogibelji. 'Morala sam spasiti dijete kako bi ostvarila želje obitelji mojeg supruga, jer u njihovoj obitelji dugo se nije rodilo dijete. Sad smo svi sretni', rekla je.

Njezin suprug još nije vidio novorođenog sina, jer je selo poplavljeno i opkoljeno vodom. Gaddi se nada da će on uskoro posjetiti i nju i njihovog sinčića, a nada se i da će lokalne vlasti pokriti ogroman liječnički račun kojeg mora platiti zbog porođaja carskim rezom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene