Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kućanstva bez struje

Tropska oluja Earl oslabjela ispred kanadske obale

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tropska oluja Earl kreće se prema sjeveru, oslabjevši u priobalju Newfoundlanda i Labradora, u smjeru sjeveroistoka, pošto je u subotu protutnjala istočnom kanadskom obalom i odnijela jedan život u Novoj Škotskoj.

U nedjelju je 80.000 kućanstava u Novoj Škotskoj još bilo bez električne energije, javio je elektrodistributer Nova Scotia Power, a u subotu ih je bilo 210.000.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uragan Zoltan Uzbuna u Njemačkoj: Približava se uragan, očekuje ih kaos Slika nije dostupna Vjetrovi 120 km/h Tropska oluja Otto prešla u kategoriju uragana

Earl i dalje usporava i u idućih 24 do 36 sati trebala bi ga apsorbirati veća depresija, javlja kanadska meteorološka služba. Earl se u nedjelju kretao brzinom od 26 km/h prema sjeveroistoku i bio je 190 km sjeverno od sjevernog vrha otoka Nove Zemlje.

Tropska oluja koja je u subotu ujutro nakratko bila proglašena uraganom, odnijela je u subotu u Kanadi jedan život. Pedesetčetverogodišnji muškarac utopio se pošto je pao u more u Blinde Bayju, u Novoj Škotskoj, dok je usred oluje pokušavao privezati svoj brod, izvijestila je tamošnja policija.

>> Earl oslabio i pretvorio se u tropsku oluju

Uz snažan vjetar i jaku kišu, kanadska meteorološka služba u subotu je zabilježila i velike valove ispred obale Nove Škotske. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene