Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više ozlijeđenih

Tromjesečna beba ostala zarobljena u autu, hitna odbila doći?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz hitne u Smederevu poručili su navodno da neće doći jer nisu nadležni za područje na kojem se nesreća dogodila. Morala je dolaziti ekipa iz od mjesta nesreće udaljenije Grocke.

Hitna pomoć iz Smedereva odbila je doći na mjesto sudara dvaju automobila iako je u jednom od njih bila zarobljena tromjesečna beba, a još tri osobe ozbiljno su povrijeđene, piše Telegraf.

Pročitajte i ovo Hitna pomoć pomogla poroditi bebu lijepe vijesti iz međimurja Nije bilo vremena da stignu do bolnice: Tim hitne pomoći pomogao poroditi bebu Spašavanje bebe u vinogradu policija završila istragu UZNEMIRUJUĆI VIDEO Hrvatica rodila u mađarskom vinogradu pa pobjegla u Osijek, beba ubrzo preminula: "Jedna od najmračnijih priča..."

Ekipa hitne pomoći je kao izgovor, piše taj srpski portal, za nedolazak iskoristila činjenicu da nisu nadležni za područje na kojem se nesreća dogodila zbog čega su sudionici nesreće čekali ekipu iz udaljenije Grocke.

Do nesreće je naime došlo na samoj granici općina Grocka i Smederevo. Automobil je na teritorij Grocke ušao samo jedan kilometar, a Smederevo je mjestu nesreće bilo neusporedivno bliže zbog čega je pozvana njihova hitna.

VIDEO Vozilo Hitne pomoći potonulo nakon što je došlo po pacijenta

'Iako smo im rekli da se dogodila teška nesreća, da je jedna žena polusvjesna i da je beba zarobljena u autu, nisu htjeli doći', tvrdi očevidac za Kurir.

Šefica hitne pomoći pravda se pak da nisu izašli na teren jer u nesreći nije mnogo ozlijeđenih. 'Nije bilo potrebe da izlazimo na teren, bez obzira što je i beba bila sudionik u sudaru', rekla je Jasmina Maksimović.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene