Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident u Beogradu

Trojica mladića Bentleyjem se zabila u automobil u kojem je bio Aleksandar Vučić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri su osobe uhićene nakon što su se u Beogradu automobilom zabile u vozilo u kojem je bio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Uhićeni mladići u Vučićev su se automobil zabili Bentleyjem koji pripada bivšem srpskom nogometnom reprezentativcu  Ivici Dragutinoviću, javlja Blic.

Pročitajte i ovo Obraćanje Aleksandra Vučića - 1 Dan odluke Vučićev SNS proglasio pobjedu na svim razinama izbora u Srbiji: "Kad god vas otpišu, onda se borite još jače" Izbori u Srbiji - 5 Može li Vučić izgubiti Beograd Srbija u nedjelju izlazi na izbore, najveća borba vodi se za prijestolnicu: "Izgubi li glavni grad, to bi ga moglo ozbiljno uzdrmati"

Određeno im je i zadržavanje u pritvoru od 48 sati, a mladići su od ranije poznati policiji.

Kako doznaje Blic, vozač Bentleya pod punim gasom okretao kako bi gume škripale pa se auto u jednom trenu zanio i zabio u baš u prvi automobil u koloni u kojemu je bio Vučić, a istovremeno i blokirali drugi auto iz kolone. Osiguranje koje je bilo u trećem autu izvuklo ih je iz auta i zadržalo do dolaska policije.

Incident se dogodio na  kružnom toku Topčiderska zvezda, nekoliko kilometara od centra grada.

Prema neslužbenim informacijama, osumnjičeni su nakon privođenja u policiju testirani na narkotike, a u krvi i mokraći jednog od njih, prema istim informacijama, utvrđeno je prisustvo kokaina.

Sva trojica, navodno, rade kao zaštitari jednog noćnog kluba, a automobil kojim su udarili u kolonu vozila u kojoj se nalazio predsjednik Vučić pozajmili su od nogometaša Ivice Dragutinovića.

Po riječima ministra policije Nebojše Stefanovića, "u ovom trenutku ne postoje ozbiljne indicije ili dokazi da je predsjednik Republike bio meta ovog napada".

"Svakako će se istražiti svaki detalj i tijekom istrage doći do svih relevantnih činjenica za ovaj slučaj", rekao je Stefanović.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene