Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spektakl od pljačke

SNIMILE IH KAMERE Čekićem i pajserom razvalili sefove pred nosom 7000 policajaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trojica muškaraca iskoristili su doček Nove godine kako bi u središtu New Yorka opljačkali draguljarnicu i uzeli nakit vrijedan šest milijuna dolara. I to sve pred nosom 7000 policajaca koji su bili raspoređeni na osiguranju dočeka na obližnjem Times Squareu.

Policija u New Yorku objavila je i snimku pljačkaša koji su u zgradu na Manhattanu ušli u 22 sata, ali su čekali da otkuca ponoć prije nego što su provalili u sjedište tvrtke KGK Holdinga na šestom katu koristeći čekić i pajsere. Uspjeli su razvaliti dva sefa s nakitom, a zatim s plijenom napustili zgradu.

Snimile su ih nadzorne kamere, a njujorška policija objavila je snimku kako bi im građani pomogli da ih uhvate, piše USA Today.

Pročitajte i ovo Ilustracija uhićeno 8 ljudi Filmska pljačka kod susjeda: Banda ukrala čak 43.000 komada vrijednog državnog ordenja Nepoznata žena prevarila 75-godišnjakinju i iz torbice joj ukrala nekoliko tisuća eura Opreza nikad dosta Došla 75-godišnjakinji na vrata i rekla da ima poklon: Ubrzo je iz torbice nestalo nekoliko tisuća eura


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene