Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ni nakon što je tri puta pao

Troje Nijemaca kažnjeno jer nisu pomogli umirućem umirovljeniku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojici muškaraca i ženi koji se nisu obazirali na onesviještenog 83-godišnjeg čovjeka u predvorju banke sudac u Njemačkoj odredio je četveroznamenkaste novčane kazne s obrazloženjem da su pustili čovjeka da umre.

Na snimci skrivene kamere iz listopada 2016. vidi se kako troje ljudi ulazi u banku u Essenu te samo prolaze pored umirovljenika koji je pao više od tri puta u nekoliko minuta iz nepoznata medicinskog razloga. Čovjek nije došao svijesti i u bolnici je tjedan dana poslije umro.

Pročitajte i ovo Obrambeni sustav Patriot Zaliha Bundeswehra Ukrajini u ključnom trenutku stiže moćno oružje: "Pozivam druge čelnike da slijede taj primjer" U trgovačkom centru u Sydneyju muškarac je napadao prolaznike nožem, ubila ga je policija - 11 Horor VELIKA GALERIJA Suze na licima, majke s djecom u nevjerici: Šokantan napad blokirao centar Sydneyja

Troje prolaznika - 39-godišnja žena i dva muškarca u dobi 55 i 61 godina - pojavili su se na sudu u ponedjeljak. Svi su ustrajali na tome da mu nisu pomogli jer su mislili da je beskućnik, ali da žale zbog svog postupka.

"Nitko nije želio pomoći", rekao je sudac koji je zaključio da su krivi jer su uskratili pomoć.

Morat će platiti kazne u rasponu od 2.400 do 3.600 eura. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene