Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sletjeli u Dunav

TRAGEDIJA ŠESTERO MLADIH Prije kobne vožnje je rekao: 'Prijatelji, ja ću u gepek'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Utopljeni mladić je do posljednjeg trenutka pokušavao izaći iz prtljažnika', kaže policija.

Troje mladih utopilo se u subotu ujutro u nesreći koja se dogodila na Adi Huji u Beogradu, kad je BMV sa šestero putnika sletio u Dunav. Iz vode su živi izvučeni vozač Dušan Jovanović (19), Milica Jokić (18) i Luka Višnjić (20).

Beživotna tijela Nemanje Antića (18) i djevojke A.S. (16) izvukli su ronioci, dok je tijelo Miloša Jankovića (20) izvađeno iz prtljažnika automobila, nakon što je olupina izvučena na obalu.

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno

Kako ih je bilo šestero, prije ulaska u automobil, zaključili su da ne mogu svi istim vozilom do Ade Huje, gdje su željeli posjetiti jedan restoran, piše Blic.

'Prijatelji, ako nema mjesta, evo ja ću u gepek. Nije problem', rekao je Janković i legao u prtljažnik.
Policiju je šokiralo kada ga je otvorila.

'Utopljeni mladić je do posljednjeg trenutka pokušavao izaći iz prtljažnika. To smo zaključili jer je nogama razvalio jedan dio zadnjeg sjedišta pokušavajući naći izlaz iz jezive situacije. Međutim, voda je u automobil brzo nadirala i mladić se nije izvukao', prenosi Blic neimenovani izvor.

Pokušaj ubojstva: U Beogradu teško ranjen nekadašnji ministar

Vozač BMV-a Jovanović je, prema policiji, izuzetno velikom brzinom uletio u Dunav. Vozač je brzo izašao iz automobila i isplivao na površinu, nešto kasnije izašli su i Luka Višnjić i Milica Jokić dok za ostalo troje nije bilo spasa. Vozaču je određen pritvor od 48 sati. Navodno je vozio pod utjecajem alkohola i sa sobom nije imao vozačku dozvolu.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene