Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Trogodišnjak 11 dana proveo sam u amazonskoj prašumi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trogodišnji dječak koji je nestao u amazonskoj prašumi pronađen je nakon 11 dana, dehidriran i izgreban po rukama i nogama, ali neozlijeđen.

Neilson Oliveira Lima nestao je iz kuće u selu Pupuaiju 16. rujna, rekao je Alison Carvalho i policije savezne države Amazonasa.

Pročitajte i ovo Djeca pronađena u džungli - 2 čudo u Kolumbiji Kako je hrabra sestra spasila život maloj braći: Pet tjedana u džungli preživjeli su zahvaljujući škarama, gumicama za kosu... Marko Jantol Nestao u prosincu Majka objavila najgoru vijest: Vlasnik videoteke Pauk pronađen mrtav, oglasila se i policija

"Otišao je u šumu za ocem i izgubio se. Pronašao ga je rođak koji je bio u lovu", rekao je Carvalho. "Nitko ne zna što je jeo i kako je preživio".

Carvalho kaže da je dječak pronađen 27. rujna, tri kilometra od kuće, od grmlja izgrebanih nogu i ruku. O svojoj pustolovini nije ništa rekao, samo je zatražio vode.

Tek koji dan poslije odveden je u bolnicu u Caraurai, a predstavnica bolnice rekla je da je dijete dehidriralo i zadržano na promatranju.

Neilsonova mati Evanise de Oliveira Lima rekla je za Radio CBN da je dječak jako mršav i izgreban, ali da se nada njegovu skorom izlasku iz bolnice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene