Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prva dama otvoreno

'Pokušao me ponovno osvojiti, slao mi je i do 29 poruka na dan'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivša prva dama Francuske Valerie Trierweiler napisala je u knjizi koja bi trebala biti objavljena ovaj tjedan da ju je njezin bivši partner, francuski predsjednik Francois Hollande, pokušavao ponovno osvojiti šaljući joj cvijeće, pozive na večere i brda sms poruka.

Trierweiler (49), novinarka časopisa Paris Match, živjela je s Hollandeom u Elizejskoj palači godinu i pol, sve dok u siječnju ove godine časopis Closer nije otkrio njegovu tajnu vezu s glumicom Julie Gayet (42).

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zbog ljubavnice Prva dama Francuske razbijala po Elizejskoj palači, šteta 3 MILIJUNA EURA? Slika nije dostupna Ljubavni skandal Francuski predsjednik ODABRAO?

Nakon razlaza s francuskim predsjednikom, Trierweiler je davala intervjue i redovito pisala kolumnu u svom listu, ali u knjizi od 320 stranica, koja bi se u knjižarama trebala pojaviti u četvrtak, opisala je dosad nepoznate epizode iz svog života i prekida s Hollandeom.

Knjiga koja bi mogla uzrujati predsjednika: 'Sve što sam napisala je istina'

Kako se navodi u izvacima iz knjige koje je objavio Paris Match, Hollande joj je spasio život istrgnuvši joj iz ruku i rasparavši vrećicu s tabletama za spavanje koje je željela progutati nakon što je saznala za njegovu vezu s Gayet.

Trierweiler je također u svojoj knjizi opisala svoju ljubomoru prema Segolene Royal, Hollandeovoj prethodnoj partnerici s kojom ima četvero djece i koja je sada ministrica u njegovoj vladi.

Također je detaljno opisala Hollandeove pokušaje da ju ponovno osvoji nakon prekida, kad joj je slao i do 29 sms poruka dnevno. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene