Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tri ubijena i dva ozlijeđena zbog svađe o veličini penisa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri su muškarca ubijena te još dvojica ozlijeđena nakon pucnjave u jednom baru u Durbanu u Južnoafričkoj Republici, do koje je došlo nakon što su se dvojica muškaraca sukobila oko veličine penisa.

Policija je uhitila petoricu muškaraca koje sumnjiči da su povezani s pucnjavom i ubojstvima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Neprirodno i neafričko' Potpredsjednik izjavom šokirao i zabrinuo javnost: 'Za njih ovdje nema mjesta' Slika nije dostupna Što smo naučili krivo Znanstvene činjenice iza mitova o seksu: Veliko stopalo, veliki...ili ne?

Jedan zaposlenik lokala, koji je želio ostati anoniman, ispričao je tamošnjim medijima da je do sukoba došlo nakon što je jedan posjetitelj indijskog porijekla na WC-u dobacio jednom bijelcu da ima veći penis od njegovog.

- Nakon toga obojica su se vratila svak' svome društvu, no ubrzo je došlo do dobacivanja i prepucavanja među skupinama. Nakon toga je skupina od pet Indijaca, zajedno s provokatorom, otišla iz kafića da bi se ubrzo vratili naoružani vatrenim oružjem i počeli pucati po muškarcima s kojima su se prethodno posvađali. Trojica su na mjestu preminula, a dvojica su prebačena u bolnicu s teškim ozljedama i u kritičnom su stanju, kaže zaposlenik.

Durban je, inače, dom dvije trećine od 1,2 milijuna Indijaca koji žive u Južnoafričkoj Republici. Poznati su po 'smiješnom' naglasku, koji je često predmet javnog ismijavanja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene