Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U središtu Mostara

Vozač izgubio kontrolu nad autobusom i zabio se u kafić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri osobe ozlijeđene su u neobičnoj prometnoj nezgodi u središtu Mostara, koju je u utorak ujutro izazvao autobus koji se zabio u kafić dok je u njemu sjedilo više gostiju.

Autobus mostarskog poduzeća Autoprijevoz prednjim se dijelom doslovce zabio u kafić koji se nalazi na središnjoj mostarskoj Aveniji. Kako su izvijestili iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, nesreća se dogodila oko sedam sati ujutro, kada je vozač autobusa izgubio nadzor nad vozilom, prešao u suprotnu traku, udario u semafor i na kraju prednjim dijelom autobusa ušao u kafić.

Tri osobe iz autobusa zadobile su lakše tjelesne ozljede, no na sreću nitko iz kafića u koji se zabio autobus nije stradao.

Prema navodima putnika, vozaču autobusa je pozlilo. Mediji su naveli kako su trojica učenika zamalo izbjegla tragediju čekajući na prijelaz ulice ispred semafora kojega je oborio autobus.

U tijeku je očevid, a promet središnjom gradskom prometnicom je otežan. (HINA)

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Dva taksija sudjelovala u prometnoj nesreći u Zagrebu - 1 Nesreća u metropoli VIDEO Krš i lom u centru Zagreba: Sudarila se dva taksija, tramvajski promet bio u prekidu

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene