Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod albanske obale

Tri mrtva, pet nestalih u sudaru brodova u Jadranu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri su mornara poginula, a pet ih se smatra nestalima nakon sudara turskog trgovačkog broda i putničkog trajekta ispred albanske obale u četvrtak ujutro, izjavio je šef lučke kapetanije u Draču Edmond Doraci.

Brod 'Reina 1' koji plovi pod malteškom zastavom, ali je u vlasništvu turskog biznismena, potonuo je nakon sudara s trajektom. 'Od deset članova posade, dvojica su živa. Za trojicu znamo da su mrtvi, a za petoricom tragamo', rekao je Doraci. Preživjeli su kapetan broda i njegov prvi časnik. Oni se od hipotermije oporavljaju u luci u Draču.

Do sudara je došlo 18 nautičkih milja od Drača. Turski brod plovio je prema crnogorskoj luci Baru, a trajekt pod nazivom 'Ankara' na liniji Drač-Bari. Na trajektu nitko nije ozlijeđen.

Uzroci nesreće još nisu poznati. Za nestalima tragaju spasilačke ekipe iz Albanije i Italije. (Hina)

Pročitajte i ovo Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 3 Tragedija Varaždinske Toplice nakon pogibije bratića zavijene u crno: "Alen je iza sebe ostavio zaručnicu, a Goran je živio s majkom" Policija - 3 Prekinut promet Nova prometna nesreća u Dalmaciji, cesta je zatvorena za promet

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene