Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokantni slučaj u Poljskoj

Tri godine suprugu držao zatočenu u svinjcu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poljska inspekcijska služba za životinje sasvim slučajno je pronašla ženu koju je njezin suprug tri godine držao u svinjcu. Nesretnu ženu je inspekciija pronašla tijekom kontrole domaćih životinja koje bračni par posjeduje na svom imanju.

Monstruozni suprug je ženu zatvorio u svinjcu kako bi joj se osvetio zato jer ga je prijavila policiji zbog nasilničkog ponašanja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Rat u Europi Poljska bijesni jer je Rusija povrijedila zračni prostor: Varšava traži objašnjenje Moskve Ilustracija Rat u Europi Rusija napala Kijev i Lavov, uzbuna u Poljskoj: ''Ruski projektil je ušao u naš zračni prostor, digli smo avione''

Kad je inspekcija ušla u svinjac, imala je tamo što vidjeti. Elžbieta Rozbicka je tamo živjela tri godine sa 22 svinje. U Svinjcu je jela, obavljala nuždu, a sapavala je na starom madracu. Nakon otkrića njezin je suprug hladnokrvo rekao da joj je bolje sa svinjama nego u kući.

Šokantno je što su za ovo znali susjed i i lokalne vlasti, ali nitko nije ništa poduzeo kako bi spasio nesretnu ženu. Gradonačelnik mjesta Strachówk obećao je pomoći Elžbijeti, iako je nekoliko mjeseci prije medija znao za njezin slučaj, no na intervenciju se odlučio tek nakon podizanja medijske prašine. Nema pravo na socijalnu pomoć jer ima mjesečne prihode od 90 eura.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene