Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Slovački ministar oglasio se o stanju premijera: "Ovo je jako težak dan. Borba za život premijera i dalje traje"

Nevjerojatan slučaj

Tri brata isti dan doživjela infarkt, dvojica preminula

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri brata Sicilijanca doživjela su infarkt istog dana a dvojica od njih su i umrla od njegovih posljedica, dok su trećega koji se našao u bolnici uz uzglavlje majke, uspjeli spasiti, pišeIl Corriere della Sera.

Guido i Alberto Garofalo bili su na pikniku u nedjelju s obitelji u borovoj šumi na obroncima Etne, kad je prvi brat, 45-godišnjak, pao mrtav od infarkta.Alberto (54) je pojurio do mlađeg brata te također pao mrtav od srca, dodaje se u novinama.

Pročitajte i ovo Hrvatska vojska Hrvatska vojska Dok je jedni izbjegavaju, drugi uživaju: "Od malena me zanimala vojska, taj neki adrenalin" Slika nije dostupna U teškom je stanju Ukrajinski predsjednik Viktor Janukovič doživio je infarkt?!

>> Žene zlostavljane u djetinjstvu sklonije infarktima

Treći brat Salvatore istog se dana nalazio u bolnici u Kataniji, kamo je došao u posjet majci koja još nije znala za smrt druge dvojice sinova, te također doživio srčani udar. Smjesta je premješten u hitnu službu gdje su ga liječnici uspjeli spasiti. Po pisanju dnevnika obitelj ima još sedam sestara. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene