Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na sreću bez ozlijeđenih

DOKAZ DA JE PRIJETNJA BILA STVARNA Trenutak eksplozije bombe u New Jerseyju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na internetu se pojavila snimka trenutka u kojem je bomba kućne izrade eksplodirala na željezničkoj postaji u New Jerseyju, nakon što ju je bezuspješno pokušao deaktivirati policijski robot.

Pokušaj policijskog robota da deaktivira sumnjivu eksplozivnu napravu u New Jerseyju nije uspio, a improvizirana bomba se aktivirala uz gromoglasnu detonaciju.

Pročitajte i ovo Eksplozija u Somaliji Poginulo najmanje 10 ljudi VIDEO Kamion pun eksploziva zabio se u kontrolnu točku: "Do sada sam vidio 10 mrtvih ljudi, broj žrtava će sigurno rasti" Dojave o bombama u Splitu - 1 policija sve pretražila "Rečeno je da imamo sat vremena za napustiti zgradu": Detalji o dojavama bombi na splitskim sudovima

Trenutak eksplozije zabilježen je i kamerom, a kako je policija ogradila to područje, u eksploziji nije bilo ozlijeđenih ili druge materijalne štete.

Podsjetimo, u ranim jutarnjim satima, oko 1:30 po lokalnom vremenu, a oko 7:30 po europskom, policija je pokušala izvesti kontroliranu eksploziju jedne naprave koja se nalazila u ruksaku u kanti za smeće na željezničkoj stanici Elizabet.

Glasnogovornica gradonačelnice Chris Bollwage kazala je kako policija sumnja da to nije jedina bomba, odnosno da ih je nekoliko u torbi. Naknadno je objavljeno kako ih je pronađeno najmanje pet.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene