450672
450672
450672
450672
450672

DOKAZ DA JE PRIJETNJA BILA STVARNA Trenutak eksplozije bombe u New Jerseyju

  • , 19.09.2016., 12:51
  • Autor:
  • komentara

Na internetu se pojavila snimka trenutka u kojem je bomba kućne izrade eksplodirala na željezničkoj postaji u New Jerseyju, nakon što ju je bezuspješno pokušao deaktivirati policijski robot.

 
 
 
 
Trenutak eksplozije bombe u New Jerseyju (Screenshot: YouTube)
Trenutak eksplozije bombe u New Jerseyju (Screenshot: YouTube)

Pokušaj policijskog robota da deaktivira sumnjivu eksplozivnu napravu u New Jerseyju nije uspio, a improvizirana bomba se aktivirala uz gromoglasnu detonaciju.

Trenutak eksplozije zabilježen je i kamerom, a kako je policija ogradila to područje, u eksploziji nije bilo ozlijeđenih ili druge materijalne štete.

Podsjetimo, u ranim jutarnjim satima, oko 1:30 po lokalnom vremenu, a oko 7:30 po europskom, policija je pokušala izvesti kontroliranu eksploziju jedne naprave koja se nalazila u ruksaku u kanti za smeće na željezničkoj stanici Elizabet.

Glasnogovornica gradonačelnice Chris Bollwage kazala je kako policija sumnja da to nije jedina bomba, odnosno da ih je nekoliko u torbi. Naknadno je objavljeno kako ih je pronađeno najmanje pet.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se