Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ima čak 36 godina

Trent iako djevac, biološki je otac 14-ero djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako nikada nije imao seksualni odnos, Trent Arsenault otac je 14-ero djece.

Trent Arsenault u medije je dospio prošlog prosinca, kada je banka sperme došla pod istragu Agencije za hranu i lijekove i koja ga je željela kazniti s 100 000 dolara i poslati godinu dana u zatvor, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nevjerojatna priča Godinama prodavao spermu: Šokirao se koliko ima djece! Slika nije dostupna Strašan propust Muškarac koji boluje od autizma donor je sperme kojom je začeto više od 22 djece

36-godišnji muškarac iz Kalifornije uvjeren je kako je upravo on idealan kandidat za oca. No, priznao je kako zapravo nikada nije imao seksualni odnos. Trent je tehnički stručnjak zaposlen u Silikonskoj dolini i svjestan je da je vrlo neobično što je djevac i što ima 14-ero djece.

'100 posto moje seksualne energije odlazi u proizvodnju sperme koju tada darujem parovima koji ne mogu imati djece. Dakle, nemam nikakvih drugih aktivnosti izvan toga', pojasnio je. Dodao je kako je vrlo vjerojatno da će do 40. godine života biti djevac. No, tada će već imati više od 15-ero djece.
U TV emisiju u kojoj je gostovoao, Trent je upoznao svoju dvogodišnju kći koju odgaja lezbijski par. Nije mogao sakriti uzbuđenje i rekao je kako je sretan što je zdrava i što ima dom.

Trent godinama daruje, ne naplaćuje, spermu parovima koji ne mogu imati djecu. Agencija za hranu i lijekove ga je tužila zato što spermu ne testira na bolesti.

 

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene