Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostao šokiran

Tražio biološkog oca i pronašao Charlesa Mansona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
DJ iz Los Angelesa krenuo je u potragu za biološkim ocem, no kad je napokon otkrio tko mu je otac, ostao je šokiran, jer to nitko drugi nego zloglasni serijski ubojica Charles Manson.

'Isprva nisam htio povjerovati da je to istina. Bio sam uplašen i ljut. Za mene je to bilo otkriće ravno kao da mi je i sam Adolf Hitler otac', rekao je za The Sun 41-godišnji Matthew Roberts. 'Ja sam miroljubiva osoba, zarobljena u naličju monstruma', dodao je.

Pročitajte i ovo Screenshot Velika greška Hoće li se Dankin ubojica izvući? "Bojim se da je ovime slučaj doveden u slijepu ulicu" Marijana Franjić Potraga Jeste li je vidjeli? Četvrti dan traga se za ženom koja je nestala u Virovitici

>> Objavljena nova fotografija Charlesa Mansona

No, unatoč odbojnosti koju je osjećao i koju još osjeća, prema svojem biološkom ocu, Roberts je s Mansonom izmijenio nekoliko pisama. 'Šalje mi čudne stvari i uvijek se potpisuje svastikom', priča Matthew o novopronađenom ocu, koji služi doživotnu kaznu zatvora u državnom zatvoru u Kaliforniji zbog devet ubojstava, koje su počinili njegovi sljedbenici 1969. godine.

Majka: Isti si kao on

'Prvo sam bio zabezeknut i depresivan. Nisam mogao pričati cijeli dan, a sjećam se kako nisam mogao ništa niti pojesti', objasnio je Matthew, koji je isto tako saznao da je posvojen sa svojih 10 godina starosti. Iako mu je očuh govorio kako ništa dobro neće otkriti, ako krene tražiti svojeg biološkog oca, on se ipak dao u potragu te preko lokalne socijalne službe locirao svoju majku, Terry. Ona je s vremenom popustila Matthewu i otkrila mu kako mu je pravo prezime Manson te kako ju je upravo Charles Manson silovao 1967. godine, nakon što je popustila njegovoj manijakalnoj karizmi.

Nakon šokantnog otkrića, majka mu je čak i rekla kako izgleda isto kao i njegov otac Charles Manson. Sam Manson mu je iz zatvora napisao u pismu: 'Istina je istina. Istina boli', a potvrdio mu je i da se sjeća Terry. S novom spoznajom, Matthew Roberts strahuje kako je naslijedio neke od karakternih osobina svojeg oca, no i dalje inzistira na tome da je mirna osoba. 'Nisam lud, ali imam malo njega u sebi. To me plaši i uznemiruje. Kad se naljutim, oči mi se rašire, a to je i prije plašilo ljude oko mene. ne volim niti činjenicu da sam velik, što me dodatno čini strašnim naizgled. Moj heroj je Gandhi i ja sam totalno nenasilna i miroljubiva osoba te vegetarijanac', pojašnjava Matthew.

'Ne želim ga niti voljeti, niti mrziti'

Uspio je doći i do broja telefona na koji može nazvati Charlesa Mansona u zatvori, ali kaže kako ima mentalnu blokadu, koja ga sprječava da ga nazove. 'Kad bi se stvarno ću s njim preko telefona rekao bih kako razumijem što to znači biti kao on, više od bilo koga i na toliko različitih načina', rekao je i zaključio kako je Manson ipak njegov biološki otac i kako si on ne može pomoći u osjećanju određene emocionalne veze. 'To je najgora stvar od svega, osjećati ljubav prema monstrumu koju je silovao moju majku. ne želim ga voljeti, no ne želim ga niti mrziti', zaključuje Matthew Roberts.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene