Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nema povjerenja u sadašnjeg'

Traži novog, 23. supruga, a ima - 107 godina!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Wook Kundor, vitalna 107-godišnjakinja iz Malezije u braku je s 37-godišnjakom, no 'ne osjeća se više voljenom', pa je odlučila pronaći novog supruga.

Kada je tada 103-godišnja Wook prije četiri godine stala pred oltar sa 70 godina mlađim Muhammadom Noor Che Musom, njihove slike s vjenčanja punile su sve novine. Njezin suprug, inače njezin bivši podstanar, tada je govorio kako je to što se zaljubio u Wook Božja volja. U međuvremenu, završio je na klinici za odvikavanje od droga u Kuala Lumpuru i Wook se sada pribojava da se neće vratiti kući kada mu završi terapija. Stoga se kaže, želi ponovno udati - po 23. put, piše BBC. 

Pročitajte i ovo Čija je neaktivnost najodgovornija za zlostavljanje žena u Hrvatskoj? (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Obiteljsko nasilje Ubijena žena više puta prijavljivala supruga: Čije je nepostupanje najodgovornije za njezinu smrt? Slika nije dostupna Problem za ljubavnike CRNA UDOVICA Baka (80) na internetu tražila muškarce pa ih trovala

'Jako sam sada usamljena bez njega, a približava se i slavlje povodnom završetka Ramazana. Planirala sam ga posjetiti ako bi me netko od susjeda mogao odvesti u Kuala Lumpur. Nekako sam postala nesigurna u posljednje vrijeme. Shvatila sam da sam ja stara žena i to što bih se ponovno udala je samo zbog usamljenosti. No, razmislila bih još jednom o svemu ako bi mi rekao da još uvijek nešto osjeća za mene', kazala je 107-godišnjakinja.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene