Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nemoralna ponuda

Traži djevice koje bi se prodale na filmu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan australski producent izazvao je bijes javnosti pokušajem da regrutira studentice za svoj novi dokumentarac. U njemu bi, naime, snimio njihovu prodaju djevičanstva preko interneta i razvoj situacije.

Sveučilište na kojem se oglašavao, pozvalo je policiju nakon niza pritužbi na plakate preko kojih je nadobudni producent nudio oko 20 tisuća australskih dolara zainteresiranim studenticam. Onima koje uspiju prodati svoje djevičanstvo obećao je 90% zarade od cijene za koju su se ponudile.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Precizne uredbe Talibani odredili nova pravila za studentice: Na fakultet samo u abaji i s nikabom... Franka Perković Gamulin Za 8 sadašnjih i 6 bivših zaposlenika Dramska akademija predala DORH-u prijave za spolno uznemiravanje: ''Neke od njih će trebati udaljiti od studenata, to je prvo što ćemo učiniti'

Plakati 'Traže se djevice' potrgani su nakon što je cijela ideja filma okarakterizirana kao najobičnija prostitucija. Producent pak tvrdi kako se samo radi o umjetničkom pokušaju 'istraživanja ideje djevičanstva kao robe.' 'To je stvar koja se radi samo jednom u životu, nije da će se zaista i baviti prostitucijom', objašnjava, ali priznaje da će film sadržavati neke kontroverzne scene poput testiranja na djevičanstvo.

Također dodaje da s obzirom na globalnu ekonomsku krizu, njegova ponuda može pomoći studenticama koje financijski loše stoje. 'Moj projekt potencijalno donosi mnogo novaca.' Tvrdi da se do sada prijavilo preko 100 ljudi. Naime, nedavno je objavljeno kako je australski biznismen platio više od 5 milijuna dolara za djevičanstvo 22-godišnje djevojke iz Kalifornije.

'Ovdje se zaista radi o prostituciji, s djevičanstvom kao nagradom. Takve metode strane su australskim vrijednostima', izjavio je glasnogovornik australskog Udruženja za obitelj. Glasnogovornik sveučilišta potvrdio je kako su poduzete mjere da se neprikladni plakati uklone s pročelja njihovih objekata. 'Zanimljivo je što ih većina ljudi skida ne zato što su uvrijeđeni, već zato što ih žele zadržati za uspomenu', objašnjava producent koji se nada da će za svoj film dobiti mogućnost kino distribucije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene