Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neutješna obitelj

Tragedija u Srbiji: Otac nehotice kamionom pregazio kćerkicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Strašna je nesreća zadesila jednu obitelj iz okolice Novog Sada. Otac je slučajno pregazio svoju petogodišnju kćerkicu koja se igrala iza kamiona.

U mjestu Šajkašu kod Novog Sada 22. rujna 30-godišnji muškarac nehotice je prilikom obavljanja radova na polju kamionom pregazio svoju petogodišnju kći. Odmah nakon nesreće djevojčicu su prevezli u Dom zdravlja u Žablju, no nije joj bilo spasa.

Pročitajte i ovo Požar u istanbulskom noćnom klubu U centru Istanbula VIDEO Užas u noćnom klubu: U strašnom požaru poginulo 29 ljudi, pet osoba privedeno Policija: Ilustracija - 1 Blizu kampa Strašna tragedija: Parkirao teretno vozilo i izašao. Kamion ga potom pregazio

Djevojčica se navodno igrala iza kamiona dok je otac u polju sakupljao soju. Pri utovaru u kamion podigao se veliki oblak prašine zbog čega nije vidio što se događa iza njega.

>> Tragedija u Srbiji: Izgubio kontrolu tijekom utrke, poginulo troje ljudi

Očevici se prisjećaju stravičnog vriska koji su čuli neposredno nakon tragedije i dodaju kako je otac uvijek djevojčicu upozoravao da se ne igra blizu kamiona, piše Pressonline.

Nekoliko dana nakon tragedije susjedi tvrde kako je otac neutješan, kao i ostatak obitelji koja se boji da bi otac nesretne djevojčice mogao dići ruku na sebe jer se ne može pomiriti s ovim strašnim događajem.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene