Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Medicinska sestra

TRAGEDIJA NA VJENČANJU Prekinula slikanje u vjenčanici da bi spasila utopljenika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trebao je to biti idiličan i sretan dan za mladence na plaži, not tad su iz vode iznijeli jednog kupača bez svijesti...

Guo Yuanyuan, koja je medicinska sestra po zvanju fotografirala se u vjenčanicina plaži u gradu Dalianu u Kini, kad je odjednom sve pošlo po zlu.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Drugačija slika Ovo su državnici koji su čestitali Putinu na pobjedi na izborima: "Naš stariji brat je trijumfirao, to je dobar znak za svijet" Ilustracija Ostavljena djeca Tijelo nestalog dječaka (13) pronašli zakopano u napuštenom povrtnjaku: Prije smrti prebacio je novac s računa

Jedan od kupača iznešen je na obalu bez svijesti, a dotična mlada u vjenčanici, instinktivno je reagirala kao medicinska sestra i odmah mu krenula pružati prvu pomoć i oživljavati ga umjetnim disanjem.

JE LI HRVATSKA LAGALA? Ovo niste znali o medicinskim sestrama

Ispostavilo se da je kupač kojeg je pokušavala spasiti doživio iznenadan srčani udar u vodi, a kad je hitna pomoć i stigla do plaže nakon 20 minuta, mogli su samo proglasiti vrijeme smrti, jer nesretnom kupaču nije bilo pomoći.

Fotografije Guo završile su na društvenim mrežama i naišle su na pozitivne reakcije kod Kineza, koji su je prozvali "Najljepšom mladenkom", prenosi shanghaiist.com.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene