Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zatrpalo njih i traktore

Tragedija kod Tuzle: U odronu nakon potresa poginule 4 osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četiri osobe su poginule, a jedna je ozlijeđena u rudniku Dubrava kod Tuzle, nakon potresa koji je sinoć pogodio područje Tuzlanskog kantona.

Četiri osobe poginule u odronu zemlje kod rudnika Dubrave. Do odrona je došlo nakon potresa jačine 3.6 stupnjeva koji je u subotu navečer pogodio područje Tuzle.

Pročitajte i ovo Pas Roger pomaže u potrazi VIDEO/FOTO Sreća da nije upao u policiju: Pas Roger postao zvijezda nakon potresa na Tajlandu Slab potres pogodio Zagreb Magnitude 1,2 Slab potres uznemirio dio Zagrepčana: "Osjetilo se kao kratka grmljavina"

BiH mediji javljaju kako je kod rudnika Dubrave nekoliko osoba ilegalno iskapalo ugljen, te da su se našli u naletu odrona zemlje.

Prema dosadašnjim saznanjima, nesreća se dogodila nakon što je više osoba došlo u ugljenu etažu rudnika s dva traktora, prenosi Dnevni Avaz.

U jednom trenutku došlo je do klizanja etaže te su oba traktora i navedene osobe ostale zatrpane pod zemljom. Jedan čovjek koji je izbegao nesreću rekao je da ih je bilo petero. (B.V./Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene