Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TRAGEDIJA KOD MOSTARA

U padu aviona poginulo pet osoba, među njima i troje djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pet ljudi, među kojima su troje djece, jedna mlađa osoba i pilot poginuli su u subotu popodne u padu malog sportskog zrakoplova nedaleko Mostara.

"U padu zrakoplova poginuli su pilot, troje djece i jedna mlađa osoba", izjavio je za Hinu ministar unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije Slađan Bevanda.

Pročitajte i ovo Objavljena je snimka miniranja kamenoloma zbog kojeg je došlo do odrona miniranje kamenoloma VIDEO Pogledajte snimku zastrašujućeg odrona kod Mostara: Odnio je tri automobila Odron kod Mostara nema struje VIDEO Užas kod Mostara: Tri automobila propala u jezero nakon odrona

On nije mogao reći što je uzrok pada zrakoplova dodajući da će se to utvrditi u istrazi koju će provesti državna Agencija za pružanje usluga u zračnoj plovidbi BiH (BHANSA).

Iz ove agencije za Hinu nisu mogli potvrditi tko se nalazio u zrakoplovu.

"Nemamo službenu informaciju tko je bio u zrakoplovu. Obaviješteni smo da je s veze nestao zrakoplov u 15:53. Odmah nakon toga toranj u Mostaru je dojavio da je vidio pad, veliku eksploziju i požar. Odmah je angažiran Centar BHANSA-e koji je pokrenuo spasilačku akciju i obavijestili sve službe na terenu", rekli su za Hinu iz BHANSA-e.

Na mjestu pada zrakoplova u južnoj zoni Mostara između naselja Jasenica i kompanije Aluminijski kombinat nalazi se veliki broj vozila hitne pomoći i vatrogasaca a policija je ogradila širi prostor.

Tijekom dana u zračnoj luci Mostar organizirana je manifestacija "Dani otvorenih vrata" tijekom koje su izvođeni skokovi iz zrakoplova, te panoramski letovi iznad Mostara. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene