456154
456154
456154
456154
456154

TORNADO U ITALIJI Auti letjeli na sve strane, urušila se zgrada

Sinoć je tornado pogodio obalni talijanski grad Ladispoli u Italiji, a lokalni mediji izvještavaju o najmanje dvije poginule osobe te 20-ak ozlijeđenih.

 
 
 
 
Tornado (Screenshot: YouTube)
Tornado (Screenshot: YouTube)

Uslijed ozljeda koje je zadobio prilikom odrona dijelova zgrade do kojeg je došlo zbog jakog nevremena koje je pogodilo Ladispoli, jedan je muškarac preminuo u bolnici. Žrtva je 36-godišnji Pakistanac, a ozlijeđeno je nekoliko osoba. Snaga tornada uzrokovala je rušenje osmokatne zgrade.

Ladispoli se nalazi 35 kilometra zapadno od Rima koji je također pogođen. Po glavnom talijanskom gradu letjele su odlomljene grane, a dio grada bio je i poplavljen.
 

Uslijed oluje Ladispolijem su letjela vozila, iščupana drveća i pokretne trgovine. Jedna je žena na Twitteru objavila fotografiju razbijenog prozorskog stakla, javlja RT.

Posljedice tornada u Rimu je djelomično zatvorena jedna od prometnijih cesta, jer su veće grane onemogućile protok vozila.
 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se