452242
452242
452242
452242
452242

Nikolić: Nadam se da će sad Hercegovina postati dio Republike Srpske

  • , 03.10.2016., 13:16
  • Autor:
  • komentara

Srpski predsjednik Tomislav Nikolić, ponukan Dodikovim uspjehom na lokalnim izborima u BiH, poručio je kako se nada da će i Hercegovina postati dio Republike Srpske.

 
 
 
 
Tomislav Nikolić (Foto: AFP)
Tomislav Nikolić (Foto: AFP)

Nikolić je komentirao uspjeh SNSD-a na lokalnim izborima u BiH, u istočnoj Hercegovini, gdje je SDS ostao bez načelnika u brojnim mjestima koja su slovila za najjača uporišta te stranke. Naglasio je da mu je to detalj "zanimljiv za istraživanje", no onda je izjavio nešto doista provokativno.

"Nadam se da će Hercegovina sada postati u svakom smislu dio RS-a. Čini mi se da je do sada bila zapostavljena, da je došlo do pražnjenja teritorija i da je naseljenost Hercegovine bila u pitanju", rekao je Nikolić, a prenosi Blic.

Nikolić je to izjavio nakon komentiranja stanja oko izbjeglica i migranata rekavši da će Srbija, ako zemlje EU-a neće prihvaćati iste, zatvoriti svoje granice.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se