Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Provokacija ili...?

Nikolić: Nadam se da će sad Hercegovina postati dio Republike Srpske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srpski predsjednik Tomislav Nikolić, ponukan Dodikovim uspjehom na lokalnim izborima u BiH, poručio je kako se nada da će i Hercegovina postati dio Republike Srpske.

Nikolić je komentirao uspjeh SNSD-a na lokalnim izborima u BiH, u istočnoj Hercegovini, gdje je SDS ostao bez načelnika u brojnim mjestima koja su slovila za najjača uporišta te stranke. Naglasio je da mu je to detalj "zanimljiv za istraživanje", no onda je izjavio nešto doista provokativno.

Pročitajte i ovo Ilustracija EUFOR Althea NATO u susjednu zemlju šalje bataljun rezervnih snaga: "To je važna odluka za gašenje secesionističkih ideja" Milorad Dodik i Vladimir Putin Planira "ekonomsku uniju" Dodika baš briga za američke sankcije: "Imam druge prijatelje, Vučića, Putina i Orbana..."

"Nadam se da će Hercegovina sada postati u svakom smislu dio RS-a. Čini mi se da je do sada bila zapostavljena, da je došlo do pražnjenja teritorija i da je naseljenost Hercegovine bila u pitanju", rekao je Nikolić, a prenosi Blic.

Nikolić je to izjavio nakon komentiranja stanja oko izbjeglica i migranata rekavši da će Srbija, ako zemlje EU-a neće prihvaćati iste, zatvoriti svoje granice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene