Obavijesti Video Pretražite Navigacija
braća Panić

FOTO Zgodnim maserkama obećavali zaradu 100 eura na dan: Vučićeva kumčad na policijskoj tjeralici zbog prostitucije, pobjegli u Hrvatsku

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Braću Panić traži srbijanska policija zbog organiziranja lanca prostitucije s još dvije osobe koje su uhićene. Uroš i Miloš inače su kumčad predsjednika Aleksandra Vučića.

Braća Uroš i Miloš Panić, za kojima je srbijanska policija raspisala tjeralicu, a inače je riječ o kumčadi predsjednika Aleksandra Vučića, provode se u Zagrebu.

Da su u Hrvatskoj ne skrivaju, na društvenim mrežama objavljuju slike iz noćnog provoda po zagrebačkim klubovima. Srbiju su napustili nekoliko sati prije akcije uhićenja.

Ilustracija Uroš i Miloš Panić (Foto: Nova.rs/Instagram/Screenshot)

Zbog toga se sumnja i da im je netko dojavio što se sprema, piše Nova.rs.

Braću policija traži zbog organiziranja lanca prostitucije s još dvoje uhićenih, Vukom S. i Sonjom L. Na različitim su internetskim stranicama objavljivali oglase da traže mlade i zgodne maserke koje bi pružale senzualne masaže za muškarce po cijeni od 3500 do 10.000 dinara, odnosno od 30 do 85 eura. Na kontakt telefon javljala bi se Sonja L. i druge djevojke koje su dogovarale s klijentima gdje da dođu.

Pročitajte i ovo Europa 2040. - 5 Europa 2040 Uskoro će nam život biti znatno drugačiji: Neće biti skijanja, putovanja zrakoplovom bit će skuplja i to nisu jedine promjene

Osumnjičeni Stanković napravio je profil na Instagramu koji je bio javan i na kojem je stavio oglas obećavajući maserkama dnevnu zaradu od 100 eura. Imao je i stranicu za tantričke masaže.

Ilustracija Uroš i Miloš Panić (Foto: Nova.rs/Instagram/Screenshot)

O Panićima se proteklih godina često pisalo, uglavnom zbog kršenja zakona. Uroš Panić je snimke svoje brze vožnje beogradskim ulicama nerijetko objavljivao na društvenim mrežama. Brza vožnja, kršenje prometnih propisa, kao i vrijeđanje policajaca nezaobilazni su dio njegovih snimki koje je redovito objavljivao na mrežama, piše Nova.rs.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene