Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko se ne bi prepao?

Nijemci poslali dva borbena zrakoplova na putnički avion

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zrakoplovi Eurofighter Typhoon ispratili su Boeing 777-300 sve do slijetanja u London.

Putnici, njih 330, koji su u četvrtak letjeli iz Mumbaija prema Londonu u Boeingu 777-300 tvrtke Jet Airways, ostali su u šoku kada su shvatili da su njemačke oružane snage otprilike iznad Kölna poslala dva borbena zrakoplova Eurofighter Typhoon. 

Pročitajte i ovo Lufthansa avioni preusmjeravanje aviona Drama iznad BiH: Zrakoplov Lufthanse proglasio izvanredno stanje i prisilno sletio u Zagreb Ilustracija preusmjeren let Snimka totalnog kaosa u avionu: Dvije putnice poludjele i vrištale, uključili se i ostali. "Daj više je*ote zašuti!"

Nijemci su naprosto morali takvo što učiniti jer kontrola zračne plovidbe izgubila komunikaciju s avionom, pa se izrodio strah da nešto nije pošlo po zlu.

Srećom, kontakt je ubrzo uspostavljen kada su se piloti u Boeingu prebacili na frekvenciju za krizne situacije, a "tajfuni" su ga ispratili sve do slijetanja u zrakoplovnu luku Heathrow. 

Zanimljivo, ionako već dovoljnjo luda snimka dodatno je zaintrigirala sve dežurne "YouTube ufologe", jer je nečije oštro oko primijetilo još jednu brzu letjelicu skrivenu u oblacima.

Premda se nama čini da je samo riječ o drugome "tajfunu" koji se tek uspinjao (dopuštamo da griješimo), budući da je nije lako uočiti, za kraj ćemo istaknuti da ćete tu letjelicu moći vidjeti na 1:27, s lijeve strane i u ravnini sa zrakoplovima u krupnom planu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene