Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sakašvili se ne da

Tisuće prosvjednika traže ostavku gruzijskog predsjednika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tisuće prosvjednika treći dan za redom okupilo se u gruzijskog prijestolnici kako bi tražili odstupanje predsjednika Mihaila Sakašvilija s položaja.

Sakašvili je odlučno odbio zahtjeve prosvjednika i pozvao na razgovore. Prosvjede vodi koalicija više od deset oporbenih stranaka. Nakon što su dugo izbjegavali razgovore oporbeni čelnici sada su rekli da su spremni razgovarati s predsjednikom no razgovori još nisu dogovoreni. Prosvjednici su najkritičniji glede Sakašvilijeva vođenja prošlogodišnjeg rata s Rusijom.

Pročitajte i ovo Ivan Kaštelan, reporter Dnevnika Nove TV Šok u Splitu zbog ostavke Tko je novi šef splitske policije? "Pamti ga se i kao glavnog ravnatelja policije s najkraćim stažem" Slika nije dostupna Saakashvili dao ostavku

Nekoliko tisuća prosvjednika danas je skup počelo pred parlamentom, a potom planiraju proći gradom. U petak, drugog dana prosvjeda, u Tbilisiju se okupilo oko 25.000 prosvjednika tražeći Sakašvilijevu ostavku koji je izjavio da će ostati na dužnosti do kraja svog mandata 2013.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene