Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napali ga usred točke

Tigrovi u cirkusu napali dresera i odgrizli mu ruku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom cirkuske predstave dresera divljih životinja Dresera Christiana W starog 28 godina, napala su tri tigra i teško ga ozlijedila.

Tijekom spektakla u cirkusu 'Pagels Dinner' u utorak navečer nešto je krenulo po zlu, piše BIld.de. Christianovi tigrovi napali su ga pred 150 ljudi koji su ostali u šoku. U točki je sudjelovalo pet tigrova iz hamburškog zološkog vrta. Tri su skočila na nesretnog Christiana te mu otrgnuli ruku i nastavili gristi po glavi i tijelu.

Pročitajte i ovo Ukrajinski napad na Belgorod uništen i dalekovod Ukrajinske snage napale ruski grad, uništene kuće: "Jedna žena ranjena je gelerom u kralježnicu" Ilustracija Kaznena prijava Posvađali se u prometu, sljedeći dan nazvao ga na posao i pretukao: Muškarac zadobio teške ozljede

'Tigrovi su se igrali s bespomoćnim dreserom', rekao je šokirani posjetitelj. Tada su dotrčali njegovi kolege i otjerali životinje u kaveze. Ubrzo je stigla Hitna pomoć te odvezla napadnutog dresera u bolnicu. Odmah je operiran, no život mu je još uvijek u opasnosti.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene